Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor'da Toysal dönemi sona erdi

        DİYARBAKIR (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Teknik Direktör Bayram Toysal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

        Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Bayram Toysal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine vermiş oldukları emekleri için teşekkür ediyor ve bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diliyoruz" denildi.

        "Kimseye Kırgın Değilim"

        Ayrılma talebinin kulüpten geldiğini ve kendisinin de bunu saygı ile karşıladığını belirten Toysal ise, "Şampiyonluk yolunda rakibimiz olan önemli bir takımdan deplasmanda 1 puan aldık. Dün maçtan sonra ayrılma konusunda benimle bir görüşme olmadı. Takım Diyarbakır'a döndü. Ben de ailemle görüşmek için Ankara'ya gittim. Salı günü Turgutluspor maçı hazırlıkları için Diyarbakır'a gelecektim. Akşam TRT Kürdi'de görevime son verildiğine dair yorum yapıldı. Sportif Direktör Numan Polat'ı arayıp bunu sordum, bana Feyzi başkanın böyle bir talebi olduğunu söyledi. Ben de saygı ile karşıladım ve karşılıklı anlaşıp yollarımızı ayırdık. Salı günü Diyarbakır'a gelip herkesle vedalaşarak ayrılacağım. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorduk ama olmadı. Futbolda bunlar var. Ne futbolculuğumda ne de antrenörlük hayatımda sorun olmadım. Edebimi ve saygımı her zaman korumasını bilirim. Diyarbekirspor'a başarılar diliyorum. İnşallah hak ettiği şampiyonluğa ulaşacak buna inanıyorum. Asla kırgın değilim. Nasıl geliyorsak öyle de gideceğiz. Çalıştığım sürede bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Diyarbakır her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

        (MC-AKK-S)

        20.11.2017 17:18:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa