Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Validen Roman kadınlara istihdam sözü

        - Yalova SODAM törenle açıldı

        (Fotoğraflı)

        Saim Çotuk

        YALOVA (İHA) - Yalova'da Roman kadınların meslek sahibi olmasına imkan tanıyacak Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) hizmete girdi.

        Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Bağlarbaşı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde kurulan Sosyal Dayanışma Merkezi törenle açıldı. Vali Tuğba Yılmaz, ilerleyen dönemlerde istihdama yönelik de katkılar vereceklerini söyleyerek, "Bu merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada yaşayan kardeşlerimizin hem kendilerine meslek edindirme noktasında bir fırsat verilmesi, iyi birer eğitim alması hem de çocuklarıyla güzel vakit geçirmesi hem de diğer bilinçlendirici alanlarda da; anne-çocuk ilişkileri, kadın sağlığı gibi konularda talep ettikleri konularda eğitim almalarını amaçladık. Kursiyerlerimize daha şimdiden başarılar diliyorum. Çok güzel eserler ortaya koyuyorlar. İnşallah buradan kurslarını başarıyla tamamlayanlara yönelik de istihdama katkıları konusunda desteklerimiz olacak. Ben hepsine başarılar diliyorum" dedi.

        Yapılan konuşmanın ardından merkezin açılış kurdelesi kesilerek kursiyerlerin yaptığı çalışmalar incelendi. Kursiyerler ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Vali Yılmaz, kursiyerlere başarılar diledi. Kursiyer çocuklarına ise oyuncak dağıtan Yılmaz, merkezin Yalova için de bir ilk olduğunu belirtti.

        (SÇ-MŞ)

        20.11.2017 16:55:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa