Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı Kent Konseyinden Gaziantep'e çok önemli ziyaret

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Kent Konseyi Başkanı ve beraberindeki heyet, 13-19 yaş arası bağımlı çocukların tıbbi ve sosyal rehabilitesi ile topluma kazandırma çalışmaları adına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Oya Bahadır Psikiyatri kliniğine ziyarette bulundu.

        Akyazı Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Akcan, eşi İlknur Akcan, Toplum Sağlığı Müdürü Gülşah Yılmaz, Akyazı Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Başkanı A. Şener Bayraktar, Meclis Üyesi A. Hikmet Kurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Kent Konseyi Genel Sekreteri Yasemin Özyigit ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İrfan Kardeş tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Oya Bahadır Yüksel Psikiyatri Kliniğini ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette heyet Psikiyatri Kliniğini Sorumlusu Uzman Dr. Cenk Yancar'dan 13-19 yaş arası bağımlı çocukların tıbbi ve sosyal rehabilite yapılarak takip süreçlerinin oluşturulduğu, motive edilerek topluma kazandırmaya çalışmaları hakkında önemli bilgiler aldı.

        Akyazı Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Akcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız bu önemli ziyaret sonrasında İlçemizde bağımlı çocuklar için ayaklı tedavi merkezi oluşturulması , eğitime devamlılığı sağlanması yada meslek edindirmeye yöneltilerek topluma kazandırılması hususunda güzel bilgiler edindik. Kent Konseyi olarak misafir eden ve sunum hazırlayan Dr. Cenk YANCAR ile ekibine teşekkür ediyorum. Buradan edindiğimiz bilgiler ile ilçemiz için çok faydalı çalışmalara başlayacağız" dedi.

        Ziyaret sonunda Oya Bahadır Yüksel Psikiyatri Kliniği çalışanları ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (RŞ-GY-Y)

        20.11.2017 16:15:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa