Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesi vatandaşın zor gününde yanında

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - 'Acılar paylaşıldıkça azalır' anlayışıyla vatandaşların en zor günlerinde yanında olan Alaşehir Belediyesi ücretsiz cenaze hizmetleri ile de vatandaşlara en acı gününde büyük destek sağlıyor. Alaşehir Belediyesi, taziye çadırı, pide ayran ikramı, soğuk havalarda ısıtıcı ve ücretsiz mezar ziyaretleriyle vatandaşlara destek oluyor.

        Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ulaşan cenaze sahiplerine en hızlı şekilde geri dönüş yapan ekipler, cenaze evine taziye çadırı kurup, taziyeye gelenler için de pide ve ayran ikramında bulunuyor. Taziye çadırı ile birlikte sandalye hizmeti de veren ekipler vatandaşlar için kış aylarında soba hizmeti de sağlıyor.

        Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya devam ediyoruz. Alaşehir Belediyesi olarak insan odaklı belediyecilik hizmetini kendimize görev edindik. Belediye ekiplerimizin yapmış olduğu taziye çadırı hizmetiyle cenaze evinin misafir yükünü hafifletmenin yanı sıra, taziye evine gelen misafirlerin yazın güneşten, kışın ise kardan ve yağmurdan korunması sağlanıyor" dedi.

        (SC-Y)

        20.11.2017 15:33:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa