Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi yeni görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşımam Planlama Şube Müdürlüğü görevindeyken Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Ahmet Çelebi görevine başladı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreterliği görevindeyken Bilecik Valiliğine atanan Tahir Büyükakın'dan aldığı teklifle Bilecik'e gelip görevine başlayan Çelebi, Bilecik'te olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Çelebi, "Aslen Kütahyalıyım. 1979 Kütahya doğumluyum. İnşaat Mühendisiyim. 2004 yılından beri inşaat mühendisliği yapıyorum. 2007 yılından bu yana kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde ulaşım, trafik, raylı sistem, yol, kavşak bu tarz çalışmalarda şube müdürlüğü görevi yürüttüm. Bugünden itibaren de inşallah Bilecik'te Genel Sekreter Yardımcılığı, Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak devam edeceğiz. Elimizden geldiğince Bilecik'e yeni değer katma değer katmak için çabalayacağız. Çalışmalarımıza bu yönde ağırlık vereceğiz. Sizlerle birlikte iş birliği içerisinde bu sürecin inşallah uzun bir şekilde olmasını temenni ediyorum" dedi.

        (DA-Y)

        20.11.2017 15:13:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa