Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesinden zihinsel engelli çocuklar için sosyal proje

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi tarafından zihinsel çocukların zaman geçirebileceği ve topluma kazandırılması amacıyla merkez kuruldu.

        Alaşehir Belediyesi sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. Alaşehir Belediyesi tarafından zihinsel engelli çocukların zaman geçirebilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla merkez kuruldu. Uzman kadroların görev alacağı merkezle ilgili Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamından bir çok projeye imza attık. Şimdide zihinsel engelli çocuklarımızın zaman geçirebileceği, topluma kazandırılmaları için elimizi taşın altına koymalıyız. Çocuklarımızın bende bazı şeyleri başarabiliyorum-başardım demeleri için bu merkezi kurduk. Engelli çocuklarımız için kurduğumuz merkezde, kardeşlerimiz galoş üretecekler, el sanatları bilenler bu yönde çalışma yapabilecek" dedi.

        Merkezin açılışına Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Meclis Üyeleri Hasan Alıcı ve Barış Acar, Alaşehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Turan katıldı.

        (AY-Y)

        20.11.2017 14:55:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa