Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Belediyesinde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Saruhanlı Belediyesinde uygulanmak üzere Yerel Yönetimler Kamu İşverenler Sendikası (Yerel-Sen) ile Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri (Hizmet-İş) sendikaları arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlandı.

        İşveren pozisyonundaki Saruhanlı Belediyesini temsil eden Yerel Sen Uzmanı Cavit Tokpınar ve Yerel-Sen Danışmanı Ertuğrul Özcan, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'nın makamında Belediye işçilerini temsil eden Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil ve Sendikanın İşyeri temsilcisi Hasan Kozlu ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından bir açıklama yapan Tokpınar, taslaktaki 69 maddenin 19'u üzerinde mutabakat sağlandığını, görüşmelere 6 Aralık 2017 günü devam edileceğini söyledi. Başkan Yaralı ise işçileri mağdur etmeyecek bir çalışma içinde bulunduklarını belirterek, "Bizler bugüne kadar nasıl ki işçilerimizi kolladıysak bundan sonra da aynı hassasiyetimizi sürdüreceğiz" dedi.

        Toplantıda İşveren Sendikası adına görüşmelerde yer alan katılımcıların yanında Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cemil Hacı ile Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Erbil de hazır bulundu.

        (ÖND-Y)

        20.11.2017 14:30:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa