Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Masa tenisinde öğretmenleri için yarıştılar

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Teşvik Müsabakaları yoğun ilgi gördü.

        Erzurum'da masa tenisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Sporcular, bu kez Öğretmenler Günü ve Teşvik Müsabakalarında yarıştılar. Hafta sonu Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan teşvik müsabakalarına 100'e yakın sporcu katıldı.

        Çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Antrenörler Mahmut Çağlayan ile Vedat Küçükoğlu nezaretinde yapılan masa tenisi müsabakalarına katılımın yoğun olması yetkilileri sevindirdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile yapılan turnuvada bayan ve erkek masa tenisçiler dereceye girmek için kıyasıya yarıştı. Ferdi ve çiftler kategorilerinde yapılan müsabakalar yoğun ilgi gördü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ve masa tenisi yetkililerinin katılımı ile gerçekleşen madalya töreninde sporcular madalya ve kupalarına kavuştu.

        (ERZ-Y)

        20.11.2017 14:10:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa