Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehirli şair ve ozanlar 'Çocuk Hakları Günü'nü şiir ve türkülerle kutladılar

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER)' e üye şairler ve ozanlar, 'Çocuk Hakları Günü' dolayısı ile 'Şiir ve Türkü' şöleni düzenleyerek dernek binasında hep birlikte kutladılar.

        Her hafta dernek binasında pazartesi günleri 'Şiir ve Türkü' şöleni düzenlediklerini belirten EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar yaptığı açıklamasında, "Her hafta şiir ve türkü etkinliğimizin konusunu daha önceden belirleriz ve şairlerimiz ve ozanlarımıza duyururuz. Şair ve ozanlarımız belirlediğimiz konuya göre; şiirlerini ve türkülerini hazırlarlar. Bu haftaki şiir ve türkü etkinliğimizin konusu: 'Çocuk Hakları Günü'nün kutlanmasıdır. Şairlerimiz 'Çocuk Hakları Günü' ile hazırladıkları şiirleri dernek binasında okudular ve ozanlarımız da derledikleri türküleri sazları eşliğinde söylediler. Şair ve ozanlardan her hafta etkinliğimize katılım yoğun olmaktadır. 'Çocuk Hakları Günü' ile ilgili konuya değineceğim. Çocuklarımız zaten bizim için çok değerli. Çocuklar mutluysa, ileride mutlu anne demek, mutlu baba demek. Her çocuğun mutlu bir aile ortamında yaşama hakkı var. Bütün dünyada hiçbir çocuğumuzun gözyaşı dökmemesi, mutlu bir hayat sürmeleri için, bizimkisi şiir ve türkülerle küçücük bir mesajdı. İnşallah tüm çocuklarımıza ulaşır. Sağlık ve barış içerisinde çok güzel günlerde çocuklarımızın bir hayatları, yaşamları olur. Biz de EŞYODER olarak fark yaratmak istedik ve 'Çocuk Hakları Günü'nü şiirler okuyarak, türküler söyleyerek hep birlikte kutladık'' diye ifade etti.

        (İHA-Y)

        20.11.2017 13:36:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa