Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğdeli Başkanlar İl Başkanları Toplantısına Katıldı

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Ankara'da 119'uncusu düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

        Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur ve AK Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir Ankara'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen 119'uncu AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitap ettiği toplantıya katılım yoğun oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıya katılanlara seslenerek; "Sakın ha, dedikodulara, sağda soldaki fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Bizim ülkemizde yapacak çok işimiz var, alacağımız çok büyük mesafeler var" dedi.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        20.11.2017 13:00:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa