Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CÜ Diş Hekimliği Fakültesi bahçesine fidan dikildi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Diş Hekimliği Fakültesi bahçesine fidan dikimi yapıldı.

        CÜ ve Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü arasında geçtiğimiz Mart ayında yapılan protokolle personel ve öğrenci sayısı kadar fidan dikimi kararlaştırıldı. 'Orman Genel Müdürlüğü Üniversitelerimizi Ağaçlandırılıyor' projesi kapsamında imzalanan protokol neticesinde 60 bin fidan üniversite yerleşkesine dikildi. Bu fidanların haricinde fakültelerin talepleri neticesinde ilk olarak Diş Hekimliği Fakültesi önünde fidan dikimi yapıldı.

        CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı açıklamada,"Üniversitemize yılda 60 bin fidan dikilmesi için bir protokol yapmıştık. Bu fidanlar şu anda dikilmiş durumda. Bu dikilenler 60 binin dışında olanlar. Biz her sene kaç tane öğrenci gelmişse o kadar fidan dikelim diyorduk, Kayseri Bölge Müdürlüğü 'Bu yetmez biz toplam öğrenci sayısı kadar fidan dikelim' dedi. Teşekkür ediyoruz" dedi.

        Fidan dikimine Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Sivas Orman İşletme Müdür Vekili Sefa Duman, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Muhlis Öztürk, Kütüphanecilik ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa Hasbek, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

        (UY-Y)

        20.11.2017 12:46:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa