Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'ın Samat köyü asfalt yola kavuştu

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Samat köyünde, yol genişletme çalışmaları sonrası, aynı bölgede asfaltlama faaliyetinin de başladığı bildirildi.

        Simav'a 9 kilometre uzaklıkta bulunan bin 150 rakımlı Samat köyünün Muhtarı Nurullah Dönmez , dar ve virajlı yollardan kurtulduklarını, bu sebeple olası kazaların önlenmiş olduğunu ifade etti.

        Dönmez, " Yıllardır yılan hikayesine dönen yolumuzun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer ile Yönetim Kurulu üyeleri, Samat yolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

        Aynı güzergahtaki Simav'a bağlı Hıdırdivan ve Pulluca köyleri ile Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı köylere de hizmet verecek olan yolun bir an önce tamamlanması hedefleniyor. (MEİ-EFE)

        20.11.2017 11:31:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa