Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör'de hesaplar son haftaya kaldı

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör Küme 12. Hafta karşılaşmalarında haftanın en önemli maçında Eskigediz Gazispor sahasında son dakika gölüyle Hisarcık Belediyespor'u 2-1 yenerek son haftaya play-off maçlarına kalmak için avantajlı girdi.

        Eskigediz Gazispor'un sahasında, kazananın büyük avantaj sağlayacağı maçta ilk yarı gölsüz sona erdi. İkinci yarının 78. dakikasında Gazispor Ünal'ın attığı golle 1-0 öne geçti. 83. dakikada Hisarcık Belediyespor Osman'ın gölüyle skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın 90 artı 5. dakikasından takımının ve kendisinin 2. gölünü atan Ünal maçın skorunu belirledi. Karşılaşma 2-1 sona erdi. Bu sonuçla Hisarcık Belediyespor 14 puanda kalırken Eskigediz Gazispor 16 puanla son haftaya girdi. Son hafta karşılaşmaları play-off'a kalacak takımları belli edecek. Karşılaşmayı Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek ve çok sayıda taraftar izledi. (YD-EFE)

        19.11.2017 19:04:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa