Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gitarist Galina Vale Kuşadası'nda konser verdi

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Kuşadası Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelen dünyaca ünlü gitarist Galina Vale, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde muhteşem bir konser verdi.

        Vale'nin sergilemiş olduğu gitar performansı salonu dolduran çok sayıda sanatsever tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

        "İbramaki Sanat Galerisi Resitalleri" kapsamında düzenlenen dinletiye Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Canan Güler ile birlikte çok sayıda sanatsever katıldı. Vale'nin Tango, Flemenko ve klasik türde eserler icra ettiği konser, dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Konserin sonunda Vale "The Legend" isimli albüm kapağını sevenleri için imzaladı. Ripon Müzik Festivali, Eurowirral Uluslararası Gitar Festivali, Hola Mundo gibi büyük festivallerde konserler veren ünlü gitarist, mevcut klasik gitar metotları ve repertuvarının dışına çıkarak çağdaş ve kendine özgü stili ile tanınıyor.

        (ZH-MB-Y)

        19.11.2017 17:58:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa