Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgatspor 1959 FK, farklı kazandı

        (Fotoğraflı)

        Alpaslan Demir

        YOZGAT (İHA) - Bölgesel Amatör Lig 5'inci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor 1959 FK, sahasında konuk ettiği Ceyhanspor'u 4-1 mağlup etti.

        Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında golcü oyuncular Hakkı Tosun ve Ali Tayfun ile 2-0 öne geçen Yozgatspor 1959 FK maçın 21. dakikasında NDiaye'nin attığı golle engel olamadı. Karşılaşmanın 41.dakikasında ise Yozgatspor'un genç oyuncusu Nizamettin attığı golle ilk yarının sonucunu belirledi ve Yozgatspor soyunma odasına 3-1 önde gitti. Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan ev sahibi ekip, Nizamettin'in 55.dakikada attığı golle durumu 4-1'e getirdi. Bu golün ardından maçta başka gol olmayınca Yozgatspor rakibi Ceyhanspor'u 4-1 mağlup etti ve 3 puana ulaşan taraf oldu. Geride kalan 8 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlikle 22 puan toplayan Yozgatspor, zirvedeki yerini de korumuş oldu.

        (AD-GF-Y)

        19.11.2017 17:54:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa