Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Baba-oğul gençlik taraftar grubu liderini vurmaktan tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA) - Isparta'da çıkan kavgada 32 Gençlik Taraftar Grubu liderinin av tüfeğiyle vurularak yaralanması ile ilgili gözaltına alınan baba ve oğlu tutuklandı.

        Olay, geçtiğimiz Cuma akşamı Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 32 Gençlik Taraftar Grubu liderlerinden Adnan Aksu, beraberindeki kalabalık bir grupla S.K.'nın evinin önüne gitti. Burada başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Adnan Aksu, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tek kırma av tüfeği ile vuruldu. Aksu, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Aksu'nun gerekli tedavileri sonrasında yoğum bakım servisine alındığı ve hayati tehlikesinin ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        Emniyet ekipleri, olayla ilgili çok sayıda şüpheliyi gözaltına alarak, ifadelerine başvurdu. Olayın yaşandığı gecede Aksu'yu vuran tüfeğin kim tarafından ateşlendiğini belirlemek için soruşturmayı derinleştiren polis, baba ve oğul oldukları belirlenen M.K. ve S.K.'yi ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk etti. Isparta Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan M.K. ve S.K., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (FK-CC-Y)

        19.11.2017 13:38:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa