Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraşlılar 7'den 70'e camide buluştu

        (Fotoğraflı)

        Halil Koyun

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta "Edeler Diyarı" isimli bir sosyal paylaşım sitesi tarafından 7'den 70'e herkes Abdülhamithan Camii'nde sabah namazında buluştu.

        "Her hafta sabah namazında bir camide buluşalım" projesi ile yola çıkan sosyal paylaşım sitesi gönüllüleri, vatandaşları sabah namazında buluşturmaya devam ediyor. Özellikle çocukların namaz alışkanlığını kazandırma için yapılan bu buluşmalarda 100 hafta geride kaldı. Minaresinde patlamamış top mermisi bulunan Şeyh Camii'nde ilk buluşmayı yapan Edeler Diyarı gönüllüleri son buluşmasını Türkiye'nin 3'üncü büyük camisi olan Abdülhamithan Camii'nde düzenledi.

        Buluşmaya, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile genç yaşlı her kesimden insan katıldı. Namaz sonrası çocuklara hediyeler dağıtılırken, camiye gelen vatandaşlara ise çeşitli ikramlarda bulunuldu.

        Bu etkinliğin kıyamete kadar devam etmesini isteyen 'Edeler Diyarı' editörü Şeref Dere, "İnşallah sabah namazında bululaşan ve namazın aşkıyla yaşayan bir topluluk oluruz" dedi.

        (HLL-Y)

        19.11.2017 12:31:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa