Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan:"Eğitimin kalitesini yükseltmenin gayreti içerisindeyiz"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İhsan Şerif İlkokulu'na gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber çalışıyoruz. Hedefimiz belli. Çocuklarımıza verilen eğitimin kalitesini yükseltmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.

        Beyoğlu Belediyesi hayata geçirdiği "Okulda Buluşalım" projesi ile 13 yıldır ilçedeki okullara destek olmaya devam ediyor. Proje kapsamında son olarak İhsan Şerif İlkokulu'nu ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrencilerin taleplerini dinleyerek onları sinemaya götürme sözü verdi. Daha sonra okul yöneticileri, öğretmenler ve velilerle bir araya gelen Başkan Demircan, okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için talep ve önerileri dinledi.

        Sosyal hayata ilişkin imkanlarımız çoğaldı

        Başkan Demircan ayrıca, "Beyoğlu'nda yaptığımız çalışmalarla yapı stokumuz iyileşti, çevremiz iyileşti. Sosyal hayata ilişkin imkanlarımız çoğaldı. 15 tane Semt Konağı yaptık. Bu konaklarımızın içerisinde; muhtarlık, anaokulu, sağlık ocağı, eğitim kursları, çocuklar için takviye kurslar, kadınlar için spor kursları vs. var. Bunların hiçbiri belediyenin görevi olmamasına rağmen biz bunları yaptık" diye konuştu.

        Semt Konaklarının birer eğitim merkezi olduğunu da ifade eden Başkan Demircan, "Beyoğlu'nda anaokuluna giden bin 400 çocuk var. Bunların 700'ü belediyemizin Semt Konaklarındaki anaokullarında eğitim görüyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber çalışıyoruz. Hedefimiz belli. Çocuklarımıza verilen eğitimin kalitesini yükseltmenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

        (EY-ÖZ-Y)

        19.11.2017 11:02:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa