Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürk Üniversitesi, Bonab ve Tebriz Üniversiteleri ile İşbirliği Anlaşması imzaladı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı Merkezi Asya Üniversiteleri Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere gittiği İran'da bulunan çeşitli üniversiteler ile işbirliği protokolleri imzaladı.

        Mohagheghe Erdebil Üniversitesinde düzenlenen Merkezi Asya Üniversiteleri Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı burada bölge üniversitelerinin gelişmesine ve ilerlemesine yönelik bir konuşma yaptı.

        İran'daki ziyaretinde Atatürk Üniversitesinin 3. Nesil Üniversite misyonuna yönelik attığı adımlardan bahseden Rektör Çomaklı, Bonab Üniversitesi Rektörü Karim Abbassian ile işbirliği yaparak ikili anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Bonab'daki anlaşma merasimine iki üniversite yetkililerinin yanı sıra Bonab Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

        Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı İran'daki son görüşmesini Tebriz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mohammad Reza Pour-Mohammadi ile gerçekleştirdi. Görüşmede Atatürk Üniversitesi ile Tebriz Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi, ortak kongre düzenleme ve diğer akademik konularda işbirliği anlaşması imzalandı.

        (ERZ-AT-Y)

        19.11.2017 10:11:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa