Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'nin sultanları Çanakkale'de kazandı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Çanakkale'de oynadığı maçta Yeşil Bayramiçspor'u set vermeden yenerek deplasman galibiyeti serisini sürdürdü.

        Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 8. haftasında Yeşil Bayramiçspor'un konuğu oldu.

        Çanakkale Yeşil Bayramiç Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Salihli ekibi, ilk seti 25-18 alarak maçta 1-0 öne geçti. İkinci seti 25-23 ve son seti de 25-9 alan yeşil-beyazlılar, Yeşil Bayramiçspor'u set vermeden 3-0 yenerek deplasman galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Baş Antrenör Bora Şensoy, deplasmanda kazandıkları galibiyetten dolayı voleybolcuları tebrik ederek zirve yarışını sürdüreceklerini söyledi.

        Salihli Belediyespor, aldığı bu galibiyetle grupta 18 puana yükselirken ev sahibi Yeşil Bayramiç ise 3 puanda kaldı.

        (BA-ÖND-Y)

        18.11.2017 22:28:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa