Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUSKİ, Gazeller'in İçme Suyu Hatlarını Yeniledi

        - Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Menteşe ilçesi Gazeller Mahallesi'nde kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hatlarını yeniledi.

        (Fotoğraflı)

        MUĞLA (İHA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi kış aylarının yaklaşması ile birlikte Menteşe ilçesinde bulunan mahallelerde içme suyu hat yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Menteşe ilçesi Gazeller Mahallesi Bozbayır sokakta kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hatları yenilendi.

        MUSKİ ekipleri, Gazeller Mahallesi'nde yaptıkları incelemelerin ardından uzun süredir kullanılan içme suyu hatlarının kullanım ömrünü tamamladığını ve bu nedenle hatta birçok patlağın meydana geldiğini fark ederek hatların bir kısmının yenilenmesine kadar verdi. 1 kepçe ve 6 personel ile yaklaşık 1 hafta süren çalışmalar sonucunda Gazeller Mahallesi Bozbayır sokaktaki içme suyu hatları yenilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

        Gazeller Mahallesi'nde yapılan içme suyu hat çalışmaları ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamadan: " Gazeller Mahallesi'ni besleyen içme suyu hatlarının kullanım ömürlerini tamamlaması nedeniyle hatlarda patlaklar meydana geliyordu. Patlaklardan dolayı mahallede su kesintileri meydana geliyor ve mahalle sakinleri mağdur oluyordu. Bu nedenle MUSKİ ekipleri tarafından Gazeller Mahallesi Bozbayır sokakta bir kısım içme suyu yenileme çalışmalarına başlandı. Çalışmaların tamamlanmasından itibaren mahallenin hem eskiyen içme suyu hatları yenilendi hem de hatta meydana gelen patlakların sebep olduğu su kesintilerinin önüne geçildi. Ayrıca da vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri içme suyu hatları hizmete sunuldu" dedi.

        (BT)

        18.11.2017 11:55:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa