Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Milli Birlik ve Kahramanlık" konulu kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

        Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen törene Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakıoğulları, Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Avcu, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

        Öğrencilere başarı belgelerini takdim eden Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, kitap okumanın önemine değinerek, "Ülkemizde istenilen seviyelerde olmayan kitap okuma oranlarını yükseltmeliyiz. Düşünen, problem çözebilen, okuduğunu hızlı ve doğru algılayabilen bir toplum haline gelmemiz için bu şarttır. Kitap okumak bir boş zaman uğraşı değildir. Gerek öğrencilerimizin gerekse tüm vatandaşlarımızın planlı ve programlı şekilde zaman ayırarak kendilerine uygun kitapları seçerek okuma etkinlikleri gerçekleştirmelidirler. Okuyan insanların çevresine, olaylara ve hayata bakış açılarının değişerek, ufukları gelişir. Okumak, öğrencilerimizin her dersteki başarılarını da doğrudan etkiler" dedi.

        Konuşmasının ardından Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yarışmada dereceye giren öğrencilere belgelerini takdim etti.

        (DA-Y)

        18.11.2017 11:48:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa