Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi tanıtım günlerine ev sahipliği yapacak

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Üniversitesi, Unilook Türkiye tarafından 22 Kasım 2017 tarihinde düzenlenecek olan "Düzce Yükseköğretim Kurumları Tanıtım Günleri" etkinliğine ev sahipliği yapacak.

        Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi'nde 10.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan tanıtım etkinliği, açılış töreni ile başlayacak. Devlet ve vakıf üniversitelerinin tanıtımlarının gerçekleştirileceği etkinlikte üniversiteye hazırlanan 12. sınıf öğrencileri başta olmak üzere orta öğretim öğrencileri; öğrenim görmek istediği üniversitelerle buluşup meslek ve üniversite seçimi konusundaki tüm merak ettikleri soruların cevaplarını bulacak.

        Düzce Yükseköğretim Kurumları Tanıtım Günleri etkinliğinde ev sahibi yükseköğretim kurumu olarak Düzce Üniversitesi de tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirecek. Düzce Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilerle tanıtım materyalleri paylaşılarak Düzce Üniversitesi'nin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları ile lisans ve ön lisans programları hakkında ziyaretçilere detaylı bilgiler sunulacak. Düzce Üniversitesi'nin akademik başarıları, öğrencilere sunulan mesleki, bilimsel, sosyal ve kültürel imkanları hakkında bilgilerin aktarılacağı etkinliğe katılacak öğrenciler, Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi'ni de ziyaret etme imkanı elde edecek.

        (AY)

        18.11.2017 11:40:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa