Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        (Özel Haber) Yemeğin ustaları otistik öğrencileri sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Lokantacılar Odası, Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne trambolin, bisiklet ve yürüme bandı hediye etti.

        Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri otistik çocuklara yönelik eğitim veren Balıkesir Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni gezdi. Merkez hakkında bilgi veren Uygulama Merkezi Müdürü Yasemin Oflas, "Okulumuz 3-15 yaş arası ağır otizm teşhisi almış çocuklara eğitim veren bir kurum. Okulumuzda çocukların özbakım becerilerine yönelik eğitimler verilmektedir. Dil konuşma eğitimi, okuma yazma, matematik, oyun spor ve fizik etkinlikleri anlamında dersler verilmektedir. Çocuklarımızın eğitiminde oyun ve fiziki etkinlikler çok önemli bir adım. O yüzden okulumuzun spor malzemeleri anlamında desteğe ihtiyacı vardı" dedi.

        Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ise, otistik öğrencilerin ihtiyacı olan spor aletlerini kendilerine armağan etmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Bu çocuklarımıza küçükte olsa bir destek bir katkımız olur mu düşüncesiyle okulumuzu ziyaret ettik. Burada ihtiyaç duyulan spor aletlerinin olmazsa olmaz olduğuydu. Bu konuyla ilgili bir araştırma yaptık, oda olarak bir çalışma gerçekleştirdik. Okulumuzda bulunan otistik engelli çocuklarımızın kapalı alanlarda spor yapabilmeleri için Balıkesir Lokantacılar Odası olarak bir takım spor aletleri hediye ettik. Sürekli ihtiyaçlarına destek olmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

        (OF-MŞ-MK-Y)

        18.11.2017 09:04:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa