Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT'den öğretmenlere 24 Kasım hediyesi

        (Fotoğraflı)

        Bayram Keleş

        UŞAK (İHA) - Uşak PTT Başmüdürü İsmail Ertaş 24 Kasım Öğretmenler gününe özel APS Kurye ve Kargo gönderilerine yüzde 25 indirim uygulanacağını bildirdi.

        PTT'nin özellikle son zamanlarda yaptığı ve yapacağı büyük atılımlar ile müşterilerin beklentilerini karşılamak, artan rekabet koşulları ve gelişen teknolojisiyle daima en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirten Başmüdür İsmail Ertaş temel politikalarının değişim ve yenilikçi bir anlayış içersinde hizmet vermek olduğunu belirtti.

        Ertaş konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; "Bu politikalar çerçevesinde her yıl olduğu gibi 24 Kasım öğretmenler gününe özel öğretmenlerimizin bu anlamlı ve mutlu günlerinde sevinçlerine bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla 27/24 Kasım 2017 tarihleri arasında 5 iş günü içersinde sadece kurum kimliklerini ibraz etmek suretiyle (Ticari gönderiler hariç) posta ya verilen posta kargosu ve APS Kurye gönderilerine yüzde 25 indirim uygulanacak olup, ancak herhangi bir indirimden faydalananlara bu indirim uygulanmayacaktır. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar saygı ve şükranlarımızı sunarız."

        (BK-MB-Y)

        17.11.2017 19:52:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa