Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekli vali yardımcısı hayatını kaybetti

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli ve Tokat'ta vali yardımcılığı yapan emekli vali yardımcısı Burhanettin Coşkun, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

        Denizli ve Tokat'ta vali yardımcılığı yapan Burhanettin Coşkun, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Coşkun, bugün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Vali Yardımcısı Coşkun, yarın valilik önünde yapılacak törenin ardından, öğle namazını müteakip, Ulucami'de cenaze namazından sonra defnedilecek.

        Coşkun, 1991-1997 yılları arasında Denizli, 1997-2001 yılları asında Tokat'ta vali yardımcılığı yaptı. Coşkun'un, 2001 yılında Tokat'taki görevinin ardından emekliye ayrıldığı öğrenildi.

        (MT-SO-Y)

        17.11.2017 18:22:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa