Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga Belediyesi'nde kiosk kolaylığı

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde, ön ödemeli su sayaçları için avans yükleme kiosku, Belediye Hizmet Binası girişinde Bigalıların kullanımı için hazırlandı.

        Tatil günlerinde ve mesai saatleri dışında su yükleme ihtiyacı duyanların mağdur olmaması için hazırlanan bu proje ile birlikte, Baylan akıllı sayaç abonelerine 24 saat hizmet verecek kiosk cihazı ile tüm aboneler, abone kartlarına 5 ton avans su yüklemesi yapılabilecek.

        Su abonelerinin kartına ilk tahsilata kadar sadece bir defaya mahsus olmak üzere avans kredi yüklenebilirken, avans alınan su bedeli ödendikten sonra, aboneler gelecek dönemlere ilişkin yeniden avans kullanma hakkını elde edebilecek. Kioskları kullanmak isteyenlerin kartlarını makineye takmaları ve dokunmatik ekran üzerinde 'yükle' butonuna basmaları yeterli olacak. Böylelikle avans su miktarı karta yüklenmiş olacak.

        (MY)

        17.11.2017 17:39:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa