Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toplum sağlığı ekipleri sağlık taraması yaptı

        (Fotoğraflı)

        Celal Dilsiz

        ERZURUM (İHA) - Aşkale İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü ekipleri ilçede sağlık taraması yaptı.

        İlçe merkezinde kurulan mobil stand ile vatandaşların tansiyon şeker ve bunlara bağlı hastalıklar ile ilgili sağlık taraması yapıldı.

        Cuma namazı sonrası kurulan standda yapılan sağlık taraması çalışmalarına İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem de katıldı.

        İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu burada yaptığı açıklamada " Sağlık insanların ancak kaybettikten sonra kıymetini bildiklerini ve en çok keşke dedikleri şeydir. Bu yüzden sanki kendilerine hiç bir şey olmayacakmış gibi sağlıklarını düşünmeden yaşamaktadırlar. Zararlı alışkanlıklar ile bütün vücutlarını sağlıklarını mahvetmektedirler. Bu aşamada zaman sonra sağlıkları bozulunca da keşkelerimizi dile getiriyoruz." dedi.

        Toplum Sağlığı Müdürlüğü ekiplerinin ilçede yapmış oldukları uygulamadan memnun olduklarını belirten Kaymakam Aksu, sağlık görevlilerine teşekkür etti.

        Toplum Sağlığı Müdürü Dr Mert Büyükikiz ise yaptığı açıklamada, Aşkale Toplum Sağlığı Merkezi olarak toplum da sık görülen hastalıklar ön erken tanısı ve önlenmesi amacıyla ilçe merkezinde halka yönelik tansiyon arteriyel kan şekeri ölçümü yaptıklarını belirterek tarama sonrası boy ve kilo ölçümlerini yaptıklarını dile getirdi.

        (CD-AT-Y)

        17.11.2017 17:06:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa