Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güzelyurt'ta dere temizlik çalışmaları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre'nin Güzelyurt Mahallesi'nde yürüttüğü dere temizlik çalışmalarını tamamlayarak olası taşkınları önledi.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve mahallelerindeki dere temizlik çalışmalarıyla dere taşkın risklerini ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ tarafından bu amaçla Yunusemre'nin Güzelyurt Mahallesi'nde yürütülen dere temizlik çalışmaları da sonlandırıldı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahalleden geçen dere, yabancı maddelerden temizlenerek olası taşkınlar önlendi.

        Güzelyurt Mahalle Muhtarı Basri Bilici, yapılan dere temizlik çalışmasının mahalle için çok faydalı olduğunu belirterek, "Deremizde bulunan yabancı maddelerin temizlenmesi ile mahallemiz adına çok faydalı bir çalışma yapıldı. Hem kirlilik hem de taşma durumu ortadan kalkmış oldu. Ne ihtiyacımız varsa bir bir yapılıyor. Cengiz Başkanımıza hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

        (SC-Y)

        17.11.2017 16:50:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa