Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tahmazoğlu'ndan Şehit Ailelerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kahramanca mücadele vererek şehit olan Şehit Polis Hüseyin Gümüş, ve Şehit Uzm. Çvş. Ali Öztürk'ün ailelerini ziyaret etti.

        Tahmazoğlu, şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Ayıca görevini yerine getiren şehit eşi Didar Gümüş'e ise hayırlı olsun dileklerini iletti.

        Şahinbey belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gümüş ailesini ziyaretinden sonra Mardin'in Ömerli ilçesinde Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Öztürk'ün ailesini ziyaret etti. Ziyaretinde şehit aileleriyle sohbet eden Tahmazoğlu "Onlar bize ve büyük Türk Milletine emanet. Bizler onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Bu gün rahat uyuyabiliyorsak onların sayesindedir. Allah onların mekanlarını cennet etsin" diye konuştu.

        (AKG-LO-Y)

        17.11.2017 16:22:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa