Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılmazer, emekli olan Gevren'e plaket verdi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sapanca Belediyesi'nde 25 yıldır hizmet veren Kamil Gevren, emekli oldu. Emekli olan Gevren'e Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer plaket takdim etti.

        Başkanlık makamında gerçekleşen plaket töreninde Başkan Yılmazer, "Uzun zamandır belediyemizde görevini severek, görevini özveriyle yerine getiren değerli ağabeyimiz, uzun hizmet yılın ardından emekliliği hak etmiştir kendisine sivil hayatında başarı, sağlık ve sıhhat diliyorum" dedi. Emekliye ayrılan Kamil Gevren ise, "25 yıldır görev yaptığım Sapanca Belediyesi, benim ikinci evimdir. Belediye yönetimi ve personel arkadaşlarımızla güzel yıllar, geçirdiğimize inanıyorum. Bu bir son gibi görünse diğer bir bakışla yeni bir başlangıç olacağına inanıyorum. Tüm genç arkadaşlarıma Allah nasip etsin" dedi.

        (RŞ-RFK-Y)

        17.11.2017 15:58:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa