Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir zabıtadan koordinasyon toplantısı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından ilçe belediyeleri zabıtalarına yönelik bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

        17 Kasım Cuma günü Fırat Toplantı Salonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir başkanlığında yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye zabıta yetkilileri katıldı.

        Koordinasyon toplantısı sırasında ön bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek için zaman zaman koordinasyon toplantısı yaptıklarını belirterek, yeni çıkan 6360 sayılı kanun ile ilgili özet bilgiler verdi.

        Herkesin sorumluluğu üzerinden atması yerine sorumluluğu alması gerektiğini kaydeden Demir, sahada en çok sorunu zabıta personelinin yaşadığını belirterek, bunun önüne geçilmesi için herkesin sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

        Koordinasyon toplantısında ilçe belediyeleri zabıta yetkilileri yaşanan sorunları anlatarak, önerilerde bulundular.

        (MT-LO-Y)

        17.11.2017 15:49:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa