Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Parkı 24 Kasım'da açılıyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere hediyesi 'Öğretmenler Parkı' oldu.

        Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yenikent Mahallesi Sinan Alaağaç Caddesi'nde 9 bin 825 metrekare alana sahip Öğretmenler Parkı'nda ıslah çalışması gerçekleştirdi. Çocuk oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, fitness alanı, amfi alanı, serbest kürsü, satranç masaları, oturma birimleri, yürüyüş yolları ve kamelyalar yapılan Öğretmenler Parkı'nda, Odunpazarı Belediyesi geleneği haline gelen Açkıhava Kütüphanesi de bulunuyor. Park içinde yer alan çocuk oyun alanı içerisine 1 takım çocuk oyun grubu, ipli dönence ve zıp zıp konulurken, zemini ise kauçuk malzeme ile kaplandı. Alan içerisine ayrıca ekipler tarafından kum havuzu yapıldı. Öğretmenler Parkı'nda seramik ve cam sanatçısı Erem Özen tarafından tasarlanan seramik ve cam objelerden oluşan süs havuzunun yanı sıra Öğretmenler Günü'ne ithafen özel olarak tasarlanmış bir de heykel yer alıyor.

        (MSY-Y)

        17.11.2017 15:15:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa