Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okulun duvarlarını tablo gibi işliyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Atatürk İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Müşerref Dutkan, okulun dış duvarlarına öğrencilerin sevdiği masal kahramanları, hayvan resimleri ve doğa resimleriyle donatıyor.

        Okula öğrencilerin ilgisini artırmak ve okulun çevresini güzelleştirmek için bu çalışmaları yaptığını söyleyen Atatürk İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Müşerref Dutkan, "Okulumuzun dış etek duvarlarını öğrencilerimizin beğendiği masal kahramanları, doğa resimleri, hayvan resimleriyle süslüyoruz. Resimleri tüm duvarlara yapacağız. Özenerek yaptığımız için resimler zamanımızı alıyor. Öğrencilerle birlikte bazılarını yapacağız. Birlikte en kısa zamanda çizim ve boyalarını tamamlayacağız. Okulumuz güzel bir görünüm kazanacak tam anlamıyla bittiğinde. Öğrencilerimiz ve velilerimiz bu yaptığımız çalışmaları çok beğendi" diye konuştu.

        (AA-SLH)

        17.11.2017 15:14:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa