Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu'da Köprübaşı Meydanı ihale edildi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Köprübaşı Meydan Projesi'nin ihalesi yapılarak yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

        Köprübaşı mevkiine meydan yapılmasına yönelik Bülbül Deresi'nde zemin etüdü çalışmasının ardından gerekli altyapı hazırlıklarının tamamlanmasıyla birlikte proje ihale edildi. Yüklenici firma ile sözleşme imzalanırken projenin kısa zamanda başlanması planlanıyor.

        Köprübaşı mevkiinde köprünün her iki tarafında derenin üzerini kapatarak Altınordu'ya yeni bir meydan kazandırılacağını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Enver Yılmaz, "Trafiğe kapattığımız Süleyman Felek Caddemizde yayalaştırma ve dış cephe iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Köprübaşı mevkiinde köprünün her iki tarafında derenin üzerini kapatacak, Köprübaşı Camii'nin de dahil olacağı bu alanda yeni bir çevre düzenlemesi yaparak vatandaşlarımız için ortak yaşam alanı oluşturacağız. Her iki proje birbirini tamamlayacak şekilde ilerleyecek ve çalışmamız tamamlandığına ortaya çok güzel bir yaşam alanı çıkacak" dedi.

        (MAK-SLH)

        17.11.2017 15:11:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa