Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Mihalıççık Kadın Kolları'ndan yardım eli

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Mihalıççık İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı.

        Ziyaret edilen evlerin temizliği ve bakımı yapılırken, eşyalar da yenilendi. Ziyaretler ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya, "Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza, hak ettikleri saygıyı ve hürmeti göstermek, onların hayatını kolaylaştırmak ve yaşamlarının bu dönemlerinde kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürmelerini sağlamak, hepimizin görevidir. Biz AK Parti Kadın Kolları olarak, sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İlçe Belediye Başkanımız İsmail Uysal'ın da desteği ile yaptığımız çat kapı ziyaretlerimizde yalnız yaşayan, ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza, evde bakım hizmetlerinden, ev temizliği, ev eşyalarının yenilenmesine kadar birçok hizmeti kadın kollarımız olarak bizler sunuyoruz. Biliyoruz ki, onlara bunların yanı sıra sevgide saygıda kusur etmemek ve aynı zamanda bir minnet borcumuz var. Bu duygularla bize destek veren Belediye Başkanımız İsmail Uysal, AK Parti İlçe Başkanımız Soner Ergün ve partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        (MSY-Y)

        17.11.2017 15:10:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa