Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgatspor, Ceyhanspor'a bileniyor

        Alparslan Demir

        YOZGAT (İHA) - Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor1959 FK, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Ceyhanspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

        Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Aydın Yavuz gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Ceyhanspor maçı provasını yapan Yozgatspor 1959 FK'da teknik heyet ve futbolcularda morallerin yerinde olduğu gözlendi. Antrenmanı izleyen Yozgatspor 1959 Asbaşkanı Ahmet Akgün, Ceyhanspor maçını önemsediklerini ve kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi.

        Ceyhanspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu hatırlatan Asbaşkan Ahmet Akgün, İç saha maçlarında alınan üç puanın önemli olduğuna dikkat çekti. Akgün, "Kendi sahamızda taraftarımızın desteği ile üç puanımızı alıp haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz" dedi.

        Taraftarın itici bir gücünün olduğunu kaydeden Akgün, "Taraftarımız bilet konusunda kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımlarını yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ceyhan maçına büyük bir ilgi bekliyoruz. Taraftar baskısı önemli. Nevşehir maçında bunu gördük. Seyirci ve taraftarımız 12'nci adam. İtici bir güç, bu güce bizim ihtiyacımız var" diye konuştu.

        (AD-GF-Y)

        17.11.2017 14:52:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa