Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaş gölü turizme kazandırılacak

        - Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün , Ulaş gölünün Gökay projesi ile turizme kazandırılacağını söyledi.

        (Fotoğraflı)

        Zühal Karataş

        SİVAS (İHA) - Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün , Ulaş gölünün Gökay projesi ile turizme kazandırılacağını söyledi.

        Proje hakkında bilgi veren Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, Gölkay projesinin özellikle Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenim gören gençlere hizmet verebilecek komplike bir yapı olduğunu belirterek, "Gölkay Parkı ile birlikte ilimizde hiç olmayan bir etkinlik olan su kayağında halkımızın hizmetine açacağız. İçerisinde hem piknik mesire alanı, hem de amatör balıkçılığın yapılabilmesi için gerekli alanlar oluşturuyoruz" dedi.

        Göçgün, Proje kapsamında İkili Su Kayağı, ATV, Paintball, Trekking, Otağ Restaurant ve Kamelyaları şeklinde etkinlik alanları oluşturulacağının altını çizip, Gölkay projesinin yapıldığı alanda çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları yapılacağını da sözlerine ekledi. Göçgün, "Bunun için 'seninde dikili bir ağacın olsun' adlı bir kampanya başlattık. Bu kampanyayla gölün çevresine, halkımızın da desteği ile çok sayıda yeşil alan oluşturacağız. Dolayısı ile Ulaş´ın göllerini ve etrafındaki mesire alanlarını Sivas´ın hizmetine açacağız" şeklinde konuştu.

        (ZK-GF-Y)

        17.11.2017 14:47:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa