Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sadri Alışık Tiyatrosu Vanlı çocuklarla buluşacak

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Büyükşehir Belediyesi ve Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncuları hafta sonu Van'da "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı çocuk oyununu sahneleyecek.

        Van Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği kültürel etkinlikler kapsamında Sadri Alışık Tiyatrosu Van'a geliyor. Büyükşehir Belediyesi ve Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu'nun ortak çalışmasıyla sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde çevre ve hayvan sevgisini konu alan "La Fonten Orman Mahkemesinde" oyunu Van Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi sahnesinde ücretsiz olarak miniklerle buluşacak. 18 - 19 Kasım tarihlerinde Saat: 12.00 ve 13.00 saatlerinde iki ayrı seansta izleyicilerle buluşacak tek perdelik ve 1 saatlik oyunun sonunda oyuncular çocuklarla fotoğraf çektirecek. Ayrıca çocuklara Van Büyükşehir Belediyesi'nce boyama kitabı ve kalem gibi çeşitli hediyeler verilecek.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        17.11.2017 14:29:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa