Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bezmara Topluluğu dinleyecilerin beğenisini kazandı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri Bezmara Topluluğu'nun Klasik Türk Müziği Konseri ile devam etti. Osmanlı müziğini dönemin enstrümanları ile icra eden Bezmara Topluluğu, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri Bezmara Topluluğu'nun Klasik Türk Müziği Konseri'yle devam etti. Adapazarı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda dinleyici katıldı. Osmanlı müziğini dönemin enstrümanları ile icra eden Bezmara Topluluğu, katılımcıların büyük beğenisini kazandı. 300 yıllık eserleri günümüz müziğine kazandıran Bezmara, konser sonunda ayakta alkışlandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kasım Kültür Sanat Etkinliklerimiz belirlenen takvim kapsamında devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

        (BCT-RFK-Y)

        17.11.2017 13:07:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa