Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre girişimcileri destekliyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - KOSGEB ve İş-Kur ortaklığıyla kendi işinin sahibi olmak isteyen vatandaşlara desteğini sürdüren Yunusemre Belediyesi, Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayan 25 kursiyere sertifikalarını verdi.

        Yunusemre Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü ile Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) İl Müdürlüğü tarafından 9'uncusu gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi. Eğitime katılan 25 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törene Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, İş-Kur Manisa İl Müdürü Sinan Aktaş, Yunusemre Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Osman Tunca, Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ile kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler katıldı.

        Girişimcilere olan desteklerini sürdüreceklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, törende yaptığı konuşmada, "Ülkemizin ekonomisinin kalkınması ve 2023 hedefleri için girişimcilere her zaman ihtiyacımız var. Bu anlamda Yunusemre Belediyesi olarak girişimcilerimizin her zaman yanınızdayız. Girişimcilik eğitimlerini başarı ile tamamlayan arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi. Konuşmaların ardından girişimcilere sertifikaları verildi.

        (SC-Y)

        17.11.2017 13:00:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa