Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan muharip gazileri Bilecik'te

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Çanakkale Gezisi kapsamında Bilecik'i ziyaret eden Erzincanlı 36 muharip gazi ve aile üyelerinden oluşan heyet, Bilecik'in tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı.

        Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve şehrin tanıtım ile turizmine büyük katkılar sunan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ülkenin dört bir yanından gelen konuklarını Kasım ayında da ağırlamaya devam ediyor. Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dursun Akbaş önderliğinde Bilecik'e gelen heyet, gezileri kapsamında Şeyh Edebali Türbesi, Orhangazi Camii ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ni gezdi. Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Muhlis Aydemir, konuklarını ağırlayarak şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında misafirlere bilgi verdiler.

        Tarih Şeridi Gösteri Salonunda Bilecik Belgeselini izleyen heyet, Bilecik'e duydukları hayranlığı ifade ederek, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

        (DA-Y)

        17.11.2017 12:32:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa