Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havranlı öğrenciler sinema ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Havran ilçesinde 6 yüz 99 orta okul öğrencisi hazırlanan proje kapsamında sinema ile buluştu.

        Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında sağlanan işbirliğiyle öğrencilerde ve toplumda milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencileri hayata hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmesine imkan sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla imzalanan "Öğrenciler Sinema ile Buluşuyor Etkinliği" ile Balıkesir'in Havran ilçesinde ortaokullarında öğrenim gören 6 yüz 99 öğrenci farklı günlerde düzenlenen etkinliğe katıldı.

        Bir çok öğrencinin hayatlarında ilk defa sinemaya gitmesi gözlerinde ki heyecana yansıdı. Büyük bir keyifle film izleyen öğrenciler etkinlik sonrası hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

        (EME)

        17.11.2017 12:05:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa