Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akidezadeler Manisalı tiyatro severlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Akidezadeler, 'Bir Tatlı Huzur' adlı tiyatro oyunu Manisalı tiyatro severlerle buluştu.

        Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerle Manisalıları ünlü sanatçılarla buluşturamaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında son olarak Akidezadeler 'Bir Tatlı Huzur' adlı tiyatro oyunu Manisa Anadolu Engelliler Derneği yararına sahne aldı. Kültür Merkezi Lale Salonu'nda izleyicilerle buluşan tiyatroyu Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Sevim Kuran ile Manisalı tiyatro severler izledi. İki perdelik oyunda İstanbul'un köklü ve önemli sülalelerinden biri olan ekonomik olarak zor günler yaşamakta olan Akidezadelerin başından geçen olaylar sahnelendi. Oyun sonunda sahneye çıkarak kendilerini yalnız bırakmadıkları için tüm seyircilere teşekkür eden Manisa Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Sevim Kuran, 2009 yılından bu yana çok hizmetler yapmaya çalıştıklarını anlatarak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kendilerine sunduğu desteklerden dolayı teşekkürlerin iletti. Ardından Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy ve Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan sahneye çıkarak tiyatro ekibine sergiledikleri performans nedeniyle teşekkür etti.

        Öte yandan Akidezadeler 'Bir Tatlı Huzur' isimli tiyatro oyunu ilçelerde de seyirciyle buluşacak. Oyun, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla bugün Soma'da, 18 Kasım Cumartesi günü Kırkağaç'ta, 19 Kazım Pazar günü Alaşehir'de ve 20 Kasım Pazartesi günü de Sarıgöl'de sahnelenecek.

        (AY-Y)

        17.11.2017 12:04:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa