Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayırseverden MSKÜ'ye arazi bağışı

        - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik Bölümü için işadamı Yunus Büyükkuşoğlu tarafından bin 300 m2 kapalı alan arazi Üniversiteye devredildi.

        (Fotoğraflı)

        MUĞLA (İHA) - Bodrum'da bulunun Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümüne ait iki etaptan oluşan binanın birinci etabı olan yaklaşık Bin 300 m2 büyüklüğündeki kapalı alan, hayırsever iş insanı, Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Büyükkuşoğlu tarafından Üniversiteye bağışlandı.

        MSKÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ile Büyükkuşoğlu arasında imzalanan protokol çerçevesinde MSKÜ Bodrum Ortakent yerleşkesinde Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü en geç iki yıl içerisinde yeni binasında eğitim ve öğretim vermeye başlayacak.

        (BT)

        17.11.2017 12:00:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa