Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat'ta küçük adımlarla büyük yarınlara

        (Fotoğraflı)

        Bilal Bedir

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Midyat İlçe Kaymakamlığının desteği ile ilçe emniyet müdürlüğü tarafından Küçük Adımlarla Büyük Yarınlara, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında 14 farklı etkinlik düzenlendi.

        Midyat Kaymakamlığının desteği Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde (ÇOGEP) kapsamındaki çalışmalar paydaş kurumlar ilçe milli eğitim müdürlüğü, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı, toplum sağlık merkezi, ilçe orman işletme şefliği, gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü, ilçe müftülüğü ile birlikte devam ediyor. Yapılacak etkinlikler kapsamında bin aile ziyareti, okul ihtiyaçlarının karşılanması, öğrencilerin doğum günü kutlamaları, fotoğrafçılık kursu, müzik kursu, güvenli bisiklet sürüş eğitimi, 30 kişiye bisiklet ve malzemeler hediye edildi. Çalışmalar kapsamında Samsun, Amasya, Ankara, İstanbul'a toplam 141 öğrenci gönderildi. Ağaç dikme etkinliği, kitap okuma etkinliği, mehteran kursu, tasarım ve kodlama eğitimi verileceği belirtildi.

        (BB-AKK-Y)

        17.11.2017 11:50:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa