Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Açıkta bırakılan elektrik kabloları tehlike saçıyor

        (Fotoğraflı)

        Kerim Özbilici

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde açıkta bırakılan elektrik kabloları tehlike saçıyor.

        Karşıyaka mahallesi sakinleri, El Kahtavi Caddesinde yaklaşık 1 yıldır elektrik dağıtım firması Akedaş tarafından elektrik kablolarının yer altına alınması çalışması sırasında korumasız bir şekilde bıraktığı iddia edildi. Vatandaşlar kablolar nedeniyle yürümekte zorlandıklarını ve kabloların tehlike oluşturduğunu dile getirde.

        Mahallesi sakinleri kabloların çekildiği kısımlarda yürümekte zorlandığı belirterek, "Kaldırımda ailemiz ile birlikte rahat bir şekilde yürüyemiyoruz. Ayağımız hangi kabloya takılacak diye korku içerisinde yürüyoruz. Yürümenin dışında çocuklarımız bu ucu açık bir şekilde bırakılan kablolara temas edebiliriz. Olası bir yağış durumunda ucu açık bırakılan bu kablolar suyla temas ederek bir olumsuzluğa neden olabilir. Durumu yetkililere bildirmemize rağmen halen bir sonuç alamadık" dedi.

        (AÖ-AHM-Y)

        17.11.2017 11:47:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa