Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karayolları katlı kavşakları bakıma aldı

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Karayolları'nın Düden ve Sanayi katlı kavşaklarında bakım onarım çalışması başlattığını belirterek, vatandaşların şerit daralmasından kaynaklı trafik yoğunluğundan mağdur olmamaları için alternatif yolları kullanmalarını istedi.

        Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, Muratpaşa ve Kepez ilçe sınırları içerisinde bulunan Gazi Bulvarı üzerindeki Sanayi ve Düden katlı kavşaklarında, genleşme ve derzlerinde oluşan deformasyonlar nedeniyle Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından bakım ve onarım çalışmaları yapıldığı bildirildi.

        21 Kasım'a kadar sürecek

        Sanayi Katlı Kavşağının kuzey aksında yapımı devam eden çalışmaların 21 Kasım Salı gününe kadar tamamlanacağı belirtilerek, çalışma süresi boyunca çalışma alanında şerit daraltmaları olacağından vatandaşların mağdur olmaması ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından alternatif yolların kullanılması istendi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        17.11.2017 11:33:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa