Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta vatandaşlar üst geçit istiyor

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Purma

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Milas ilçesinde Cumhuriyet ve Emek Mahallesi sakinleri, Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne topladıkları imzaları bir dilekçe ile ileterek, yıllardır süregelen bir soruna çözüm istedi.

        Milas'ın merkezinden geçen Söke, Milas, Bodrum ve Yatağan karayolunun Halilbey Bulvarı üzerindeki ana cadde yani çevre yolu, Cumhuriyet ve Emek Mahallesi'ni birbirinden ayıran bir konumda. Sağlık Ocağı, Cumartesi Pazarı ve Milas Sanayi Sitesi, Emek Mahallesi bölümünde yer aldığından Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan vatandaşlar mağdur olduklarını belirterek, özellikle caddeden sanayi sitesine dönülen noktaya bir üst geçit istiyor.

        Her hafta sonu Cumartesi Pazarı'na alışveriş için gitmek zorunda olduklarını belirten Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, pazarın dışında sağlık ocağının da yolun karşı tarafından olması nedeniyle, karşıdan karşıya geçişlerde büyük tehlikelerin atlatıldığını ileri sürüyor.

        Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Talat Erol ve Emek Mahallesi Muhtarı Mevlüt Kara, kendilerine iletilen bu soruna çözüm için iki ayrı dilekçenin hazırlandığını, her iki mahalle sakinlerinin topladığı imzaları da ekleyerek, dilekçenin Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne iletildiğini belirterek; "Bir an önce her iki mahalle sakinin ortak sorununa çözüm istiyoruz" dediler.

        (ÇP-MB-Y)

        17.11.2017 11:21:45 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa