Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denetimli serbestlik hükümlüleri fidan dikti

        (Fotoğraflı)

        Yaşar Erkan İçen

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Zile ilçesinde denetimli serbestlik cezası alan 20 hükümlü ilçe protokolü ile birlikte düzenlenen programda 500 fidanı toprakla buluşturdu.

        Zile Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Zile Kaymakamı Adnan Tezcan, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, daire müdürleri, denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler ile denetimli serbestlik çalışanları katıldı. Etkinliğe katılanlar denetimli serbestlik cezası alan hükümlülerle birlikte 500 fidanı toprakla buluşturdu. Zile Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, bu tür faaliyetlerin hükümlülerin iyileştirilmesi ve sosyalleşmeleri anlamında önemli payı bulunacağını belirterek aynı zamanda ilçenin yeşillenmesinde kalıcı bir katkılarının olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

        Denetimli Serbestlik Müdürü Yüksel Düzcan ise 2017 yılı içerisinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından fidan dikme etkinliğinin dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini, toplam 2 bin adet fidanı toprakla buluşturduklarını ifade etti. Ayrıca bakım çalışması kapsamında bin ağacın çapa ve ot alma işlemini yaptıklarını belirten Düzcan, bu faaliyetlerin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini kaydetti.

        (YEI-UY-Y)

        17.11.2017 11:13:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa